Programma

Op maandag 5 november 2018 wordt in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens de Zeiler van het Jaar Gala. De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan een van de grootste Nederlandse zeilhelden. De afgelopen jaren is de trofee uitgegroeid tot de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland. De uitreiking van de trofee, die al sinds 1982 bestaat, is een jaarlijks gala voor en door wedstrijdzeilend Nederland.

Praktische informatie
Locatie: Zuiderstrandtheater Scheveningen
Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag 

Parkeren
Er is volop parkeergelegenheid direct bij het Zuiderstrandtheater. Een uitrijkaartje kost: €5,- en is te verkrijgen in het theater. Schaf de uitrijkaart aan bij de informatiebalie en de bars, of bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas).
Klik hier voor meer informatie

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Het Zuiderstrandtheater heeft een bushalte voor de deur, vanaf Den Haag Centraal stopt bus 22 voor de deur. Deze bus rijdt ieder half uur, op het uur. Voor de terugweg rijdt deze door tot middernacht. Plan je reis op 9292.nl.

Informatie en/ of vragen:
Aarzel niet om contact op te nemen via zeilervanhetjaar@watersportverbond.nl met al je vragen.