Programma

Op maandag 6 november 2017 wordt in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens de Zeiler van het Jaar Gala. 
De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan een van de grootste Nederlandse zeilhelden. De afgelopen jaren is de trofee uitgegroeid tot de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland. De uitreiking van de trofee, die al sinds 1982 bestaat, is een jaarlijks gala voor en door wedstrijdzeilend Nederland.

Programma

  • Vanaf 19.00 uur  Inloop en ontvangst
  • 20.15 uur           Welkom en start uitreiking prijzen
  • 21.00 uur           Feest
  • 23.30 uur           Afsluiting

Dresscode
Feestelijk (tenue de ville)

Wil je ook bij deze bijzondere avond aanwezig zijn?

De uitreiking van de Conny van Rietschoten Trofee is een bijzonder evenement waar Neerlands toppers uit alle facetten van de zeilsport bij elkaar komen tijdens het Zeiler van het Jaar Gala om de hoogtepunten van het afgelopen jaar te vieren. Het Watersportverbond en de stichting 'Zeiltrophy’ hebben gezamenlijk als doel de zeilsport in Nederland te bevorderen. 
Wil jij ook aanwezig zijn? Klik hier om je aan te melden

Praktische informatie
Locatie: Zuiderstrandtheater Scheveningen
Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag 

Parkeren
Er is volop parkeergelegenheid direct bij het Zuiderstrandtheater. Een uitrijkaartje kost: €5,- en is te verkrijgen in het theater. Schaf de uitrijkaart aan bij de informatiebalie en de bars, of bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas).
Klik hier voor meer informatie

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Het Zuiderstrandtheater heeft een bushalte voor de deur, vanaf Den Haag Centraal stopt bus 22 voor de deur. Deze bus rijdt ieder half uur, op het uur. Voor de terugweg rijdt deze door tot middernacht. Plan je reis op 9292.nl.

Stemmen
Op de avond zelf kun je nog stemmen op de Coach van het Jaar en de Mediaprijs, let op: dit kan tot 20.00 uur! Klik hier voor de genomineerden

Informatie en/ of vragen:
Aarzel niet om contact op te nemen via zeilervanhetjaar@watersportverbond.nl met al je vragen.