Editie 2018

Op maandag 5 november 2018 wordt in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens het Zeiler van het Jaar Gala. De genomineerden voor de prijzen zijn:

Conny van Rietschoten Trofee: Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2018. Genomineerd in deze categorie zijn:
- Medaillewinnaars Nederlands team WK Olympische klassen in Aarhus; Dorian van Rijsselberghe, Kiran Badloe, Lilian de Geus, Marit Bouwmeester, Pieter-Jan Postma, Annemiek Bekkering, Annette Duetz
- Carolijn Brouwer

Flyer Trofee: Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2018 onder de 21 jaar. Genomineerd in deze categorie zijn:
- Odile van Aanholt
- Sam Peeks en Jasper Schuddeboom

Coach van het Jaar: Beste coach van 2018. Genomineerd in deze categorie zijn:
- Anje-Marijcke van Boxtel
- Aaron McIntosh 

Mediaprijs: Verantwoordelijk voor het mooiste mediamoment(en) van 2018. Genomineerd in deze categorie zijn:
- On Air Media (Anton van de Koppel), maker van The Ocean Race
- NOS Sport - verslaggever Ayolt Kloosterboer & eindredacteur Roy Tular

Lees hier meer over de genomineerden

Maas Trofee: Deze oeuvreprijs wordt uitgereikt aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.

Delta Lloyd Award: Nieuw dit jaar is de Delta Lloyd Award. Het Watersportverbond is trots initiator van de prijs die wordt toegekend aan bedrijven of instellingen die de toekomst van het zeilen verzekerd hebben.

Hierbij ben je van harte uitgenodigd om maandag 5 november 2018 aanwezig te zijn. Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen en de sportieve hoogtepunten met elkaar te delen.

Aanmelden
Wil jij aanwezig zijn tijdens het Zeiler van het Jaar Gala 2018? Meld je dan hier aan.